Click & Collect

Wij willen je ontzettend bedanken voor je loyaliteit. Ondanks de sluiting van onze winkel willen we het doen van je favoriete items en cadeaus voor de feestdagen zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom kun je je aankopen afhalen bij ons in de winkel of bij de Etos met onze Click & Collect service.

 

1. Reserveer je aankoop

Bestel je items via de webshop en selecteer bij het bestel proces 'afhalen in de winkel'.

2. Wacht op bevestiging

Je bestelling wordt door ons verwerkt en zodra het klaar ligt, krijg je van ons een mail dat je het af kunt halen met onze 'openingstijden'.

3. Haal je bestelling op

Wil je het liever afhalen op een andere dag? Geef dan bij 'opmerkingen' aan dat je het graag bij de Etos afhaalt. De dag en tijd maakt dan niet uit.

4. Laten bezorgen

Geen tijd om je bestelling op te halen? Geen probleem, je kunt je bestelling uiteraard ook gewoon laten bezorgen (€5,95 verzendkosten).

5. Heb je een kerstpakket van Mijou, Tjongerschans of Yobedankt.nl?

Maak dan gebruik van onze mail, Whatsapp of social media service. Stuur ons een berichtje en wij zullen je helpen om iets uit te zoeken en voor je klaar te leggen. Neem wel je waardebonnen mee.

 

Mail en Whatsapp service

Wil je graag advies bij het uitzoeken van een cadeau of outfit? Heb je iets gezien op social media of wil je advies over Tapparfum? Mail ons op info@de-buuf.com of whatsapp met ons via 06-10 33 79 36.

© 2018 - 2022 De Buuf | sitemap | rss