Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Vul de artikelen die je wilt retouneren en de reden in op het bijgeleverde retourformulier. Heb je deze niet meer? Geen probleem, je kunt deze ook hier downloaden. Vergeet deze niet toe te voegen aan je pakket, anders kunnen wij de retour niet verwerken. 

We raden aan om het retourlabel aan te schaffen via Myparcel. Dit kost €4,95. Je kunt het pakket vervolgens naar de dichtsbijzijnde PostNL locatie brengen. Zij geven jou een bonnetje met een Track & Trace code waarmee je het pakket kunt volgen. Bewaar dit bonnetje goed tot je van ons een bevestiging van retour hebt ontvangen!

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Retourneren kan binnen 14 dagen na aankoop. De artikelen dienen ongedragen te zijn met alle kaartjes bevestigd. De artikelen mogen geen gebruikssporen of make-up vlekken bevatten. Indien de geretourneerde artikel hier niet aan voldoen, dan kunnen wij je retour helaas niet verwerken.

Wat zijn de kosten voor het retourneren?

De kosten voor het retourneren zijn afhankelijk van je verzendmethode. Kies je voor Myparcel bedragen de retourkosten €5,-. Kies je voor de reguliere pakketpost, dan zal dit €6,95zijn.

Wat is het retouradres?

De Buuf

Dracht 106

8442 BX Heerenveen

Nederland

© 2018 - 2022 De Buuf | sitemap | rss